Dit weekend vindt de tweede Dutch Blockchain Hackathon plaats in Groningen. Het belooft een immense heksenketel te worden met meer dan 60 teams die in 8 tracks gaan werken aan de uitdagingen die de tracksponsoren hebben geformuleerd. Alsof de €100.000,- aan prijzengeld niet genoeg is, gaat de Hackathon nog verder. Voor de winnende teams is een uitgebreid accelerator-programma opgesteld waarmee ze daags na de hackathon hun prototype door kunnen ontwikkelen, samen met de tracksponsor.

Wij zijn aanwezig om live verslag te doen van de hackathon. We interviewen deelnemers, tracksponsoren, Jedi’s, Grote Namen en Nu Nog Niet Zo Grote Namen. We gaan ons best doen om uit te vinden wat werkt, waarom het werkt, hoe je dat doet, en waar het allemaal heen gaat met blockchain.

De lijst met voor te bereiden interviews is lang, meer dan 70 interviews staan in de planning. Dus hebben we hulp ingeschakeld. Diem Do, initiatiefnemer van CodeGorilla (winnaar van de Social Impact Award 2017) En Giulia Fabrizi (Journaliste, onder andere voor het Dagblad van het Noorden) staan ons bij.

Meekijken? Dat kan. De livestream is al gestart: